16.7.12

τίτλοι τέλους

"Θα ήθελα να μπεις στη θέση μου και να δεις πώς ήταν όταν τα όνειρά μου με σένα αναγκάζονταν να γκρεμιστούν επειδή η πραγματικότητα απήχε χιλιόμετρα από αυτά.Με άλλα λόγια, πώς ήταν στα όνειρα μου να πρωταγωνιστώ και στον πραγματικό κόσμο να τριταγωνιστώ, πάντα στην δική σου παράσταση.
Και όταν μου είπες ανέβα στη σκηνή, τώρα παίζουμε μαζί σκίρτησε η καρδιά μου και έτρεμαν τα πόδια μου, μα πάντα περίμενα κάποιαν άλλη στη σκηνή να εμφανιστεί και να διαβάσει τα λόγια, εγώ θα ήμουν απλά μία εκτόνωση της έντασης, όπως είχε δοθεί άλλωστε ο ρόλος εξαρχής, μια παύση για το κοινό να πάρει ανάσα, γιατί με έκρινα πάντα πολύ μικρή να σταθώ δίπλα σου, πολύ μικρή για να ανεβάσουμε παράσταση.
Και με σπρώχνεις και μου λες στάσου στα πόδια σου αλλά δεν καταλαβαίνεις πως μεγάλωσα, έγινα σχεδόν γυναίκα,και ζηλεύω, ζηλεύω πολύ,και σε θέλω και σε αγαπάω τόσο που να μην αντέχω στη σκέψη ότι κάποτε σε άγγιζε άλλη, πόσο μάλλον ότι θα σε αγγίξει στο μέλλον.
Στο ξαναέγραψα, θέλω όλος μου ο κόσμος να πάρει τη μυρωδιά σου,και οι οδοντόβουρτσες να παραμείνουν αγκαλιά.Αρκεί να γεμίσει η σκηνή από μένα, από σένα,και από δικές μας στιγμές μόνο,ώστε να πιστέψω.
Θα το καταλαβαίνεις και ο ίδιος,με ανάγκασες να δω πολλές δικές σου παραστάσεις,έτσι που να μην μπορώ να με φανταστώ εδώ πάνω."

2 σχόλια:

λοιπόν?